TV-sztárok

Kiderült, ki Pásztor Anna vér szerinti apja

Az énekesnő évekig Bereményi Gézát tekintette édesapjának, bár egy másik férfi nevét viseli. DNS-teszttel derült ki az igazság.

Kisfián és párján kívül legalább három férfi van Pásztor Anna életében – akik mind apajelöltek valamilyen formában. A furcsa felállásról az énekesnő Lovász László műsorában mesélt részletesen. „Nem egyszerű a szü­leim sztorija, Pásztor a nevelőapám, aki a nevére vett, és van két lehetséges apám: Bereményi, akivel felnőttem minden hétvégén és minden nyáron, és van a másik apám, Attila lent, Ópusztaszeren” – kezdi Anna.

Pásztor Anna

„Anyukám két kapcsolatának a keresztmetszetében, annak a mezsgyéjén születtem. Bereményivel akkor már szétmentek, amikor beleszeretett valaki másba, és akkor még nem lehetett tudni, hogy hány hónapra rá született a gyerek, azaz én” – mondja az Anna and the Barbies frontembere.

Pásztor Anna első gyermekével volt várandós, mikor úgy érezte, meg kell tudnia az igazságot. Ezért DNS-tesztet végeztetett, mely szerint nem Bereményi Géza az édesapja, hanem Attila. „Nagyon megkönnyebbültem, főleg dalszövegíróként, óriási teher esett le rólam, hogy nem valakinek az árnyékában növök fel mint alkotó. Anyukám megköszönte, mert addig ő sem tudta az igaz­ságot, így nagy teher esett le róla is” – mondta Anna a Blikk szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top