TV-sztárok

Fehér Anna megóvná gyermekét a modern világtól

A Szomszédok egykori szereplője, Fehér Anna 53 évesen lett anya. Most őszintén beszélt az anyaságról, a nevelésről és a felnőtté válásról is.

„Azt szeretnénk, hogy az váljon majd belőle, ami benne rejlik” – idézi a Blikk Fehér Annát, a Szomszédok egykori szereplőjét, aki az interjúban őszintén beszélt arról is, hogy a legjobb nevelést szeretné adni kisfiának, a 6 éves Barnabásnak.

„Nagyon fontosnak tartom, hogy ne a mi álmaink irányítsák, hanem álmodjon saját álmokat, és azokat valósítsa meg” – tette hozzá az édesanya, aki bár fontosnak tartja, hogy fia szabad mentalitással nőjön fel, szeretné őt megóvni a modern világtól.

A színésznő őszintén mesélt édesanyja haláláról is, és arról, hogy a tragédia után vált igazán felnőtté. „Soha nem gondoltam volna, hogy tényleg akkor válik valaki felnőtté – pedig már anya voltam –, de akkor is van valami, amit nem lehet pótolni” – magyarázta, majd hozzátette, édesanyja elvesztése révén sikerült magát jobban megismernie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top