TV-sztárok

Férje őrjöngése tehette be a kaput Hosszú Katinkánál

Újabb információmorzsák láttak napvilágot Shane Tusup és Hosszú Katinka válságban lévő házasságáról.

Hónapok óta nem jelent meg nyilvánosan együtt a Hosszú-házaspár, és mivel egyikük sem reagál a kapcsolatukat boncolgató újságcikkekre, nehéz nem a legrosszabbra gondolni. Hivatalos verzió helyett így maradnak a találgatások, például: jelent-e valamit, hogy Katinka karácsonyi üdvözlő fotóján nem visel jegygyűrűt?

Egy ismerős verziója szerint Shane Tusup durva dührohamot kapott a pár otthonában, tört és zúzott, állítólag kórházba is kellett vinni. A barát azt állítja, az edző szülei is inkább aggodalmukban repültek ide Amerikából, mintsem meghitten ünnepelni a karácsonyt, írja a Bors. Az ilyen botrányok nem ismeretlenek a férfi számára, legutóbb egy magyar edzővel ordítozott Tusup.

Mindenesetre az edző újra felvette a munkát, a klubjában tegnap folytatta a gyerekek edzését, derült ki az Instagramról. A kép mellé vidám szöveget írt, de egyre inkább úgy tűnik, a felszín alatt valami nagyon nincs rendben Hosszú Katinka és közte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top