TV-sztárok

Tatár Csillának a mostani lesz élete legfontosabb karácsonya

Tatár Csilla mindent megtesz, hogy igazi, emlékezetes ünnepet varázsoljon otthonában, és nem csak azért, mert idén férje nagy gyermekei is csatlakoznak majd hozzájuk az ünnepekre.

„Ez lesz az első olyan karácsony, amire Milán is emlékszik majd” – idézi Tatár Csillát a Vasárnapi Blikk. „Milán már nagyon jól érti, hogy mi történik körülötte, és tudja is, hogy ki kicsoda decemberben. A bölcsiben nagyon sokat beszélgettek már a Mikulásról és a Jézuskáról” – tette hozzá.

A műsorvezető elárulta, sokáig komoly dilemmával küzdött, milyen hagyományokat teremtsenek most az ünneppel kapcsolatban. „Azt találtam ki, hogy előző este a karácsonyfa alá rakjuk a díszeket és másnap reggel azt mondjuk Milánnak, hogy a Jézuska hozta. Így közösen tudjuk majd feldíszíteni.

Ami az ajándékozást illeti, Csilla családja egy régi hagyományt visz majd tovább. „Az összes gyerek elvonul majd egy szobába. Ekkor mi kirakjuk a fa alá az ajándékokat, és egy csengővel jelezzük, hogy kijöhetnek, mert megjött a Jézuska. Milán számára ez még fontos” – árulta el a műsorvezető, aki idén már nem dolgozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top