TV-sztárok

Törőcsik Mari nem töltheti otthon a karácsonyt

Törőcsik Mari közel egy éve van a szombathelyi kórházban, és az ünnepeket is ott tölti.

Törőcsik Mari, kisebb nagyobb megszakításokkal, az év eleje óta kórházban van, s bár ez idő alatt állapota többször javult, sőt pár napra haza is engedték, az év végére mégsem sikerült annyira erőt gyűjtenie, hogy szeretteivel együtt, velemi házában tölthesse az ünnepeket – tudta meg a Blikk.

A családja és a kollégái tartják benne a lelket. Novemberben, 82. születésnapján kollégái köszöntötték. A Nemzeti Színház társulata ajándékot küldött a művésznőnek, Vidnyánszky Attila és Cserhalmi György telefonon köszöntötte fel az Úri muri című előadás próbájáról. Törőcsik Mari pedig üzent is a társulatnak. „A Nemzeti Színház társulatának üzenem, beleértve mindenkit a pincétől a padlásig, a műszaktól a takarítókig: részint nekik is köszönhetem, hogy még itt, az ágyban fekszem, és beszélek. Annyi szeretetet kaptam tőlük, ami életben kell hogy tartson. Talán azt is megérem, hogy még egyszer színpadra állok” – írta akkor a szombathelyi kórházból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top