TV-sztárok

Újabb ötcsillagos bálra készülhet a magyar celebvilág

Kevesebb, mint két hónap, és a magyar sztárvilág újra estélyibe bújik: 2018. február 10-én rendezik a Story Ötcsillag és Díjátadó Gálát.  A báli szezon egyik legpatinásabb eseményén 19. alkalommal adják át a Story Ötcsillag és Érték-díjakat a fővárosi Corinthia Grand Hotel dísztermében.

Az Ötcsillag-díjat a Story magazin olvasói öt kategóriában ítélik oda kedvenceiknek, az öt Érték-díj sorsáról pedig a napokban tartott ülést a három „első bálozóval” újjáalakult kuratórium. Ezek mellett egy életműdíj lel még gazdára az est folyamán, így összesen 11 díjazottat ünnepel majd a több száz vendég.

A kuratóriumba Pataki Ági filmproducer és Rózsa György televíziós személyiség mellé ezúttal Udvaros Dorottya, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő; Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakos; valamint Balázs Fecó, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész csatlakozott a Story magazin főszerkesztőjéhez, Kolossváry Balázshoz

Kovács Katalin megtisztelve fogadta a kuratóriumi felkérést. „Sportolóként én is büszke voltam minden kitüntetésemre, így különleges érzés számomra, hogy én javasolhatok valakit egy ilyen nemes díjra” – mondta az olimpiai bajnok, aki elmondása szerint kifejezetten élvezte a döntéshozatalt. 

„Amikor felkértek a részvételre, rögtön beugrott egy név, de ahogy közeledett a találkozónk napja, egyre több jelölt kavargott a fejemben, végül olyan valakit jelöltem, akiben azonnal egyetértettünk.”

Udvaros Dorottya szintén új tagként csatlakozott a kuratóriumhoz. „Nagy örömmel töltött el, hogy pályatársakat javasolhatok erre a díjra. A jelöltem pedig sok mindenben kimagasló volt 2017-ben, és ebben szerencsére a kuratórium is egyetértett velem.” 

A művésznő annyira lelkesen készült az ülésre, hogy mind az öt Érték-díj kategóriára saját javaslattal érkezett.

Arra, hogy a kuratórium végül kiket díjazott, illetve hogy kik lesznek a Story-olvasók kedvencei, február 10-én derül fény. Vajon Sebestyén Balázs a hatodik Story-díját is átveheti 2018-ban? Ismét a Sztárban sztár lesz az olvasók kedvenc produkciója, vagy egy új, esetleg rég nem látott koncepció lopta be magát az olvasók szívébe? Másfél hónap múlva mindenre választ kapunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top