TV-sztárok

Rékasi Károlynak találkoznia kell a gázolójával

Rékasi Károly élete kezd rendbe jönni, de lelkileg megviseli, hogy most újra fel kell idéznie a baleset körülményeit, ami annyi szenvedést okozott neki.

Mint ismeretes, Rékasi Károlyt huszonhét hónapja érte súlyos baleset, motorját elütötte egy autós, a művész fizikailag, lelkileg és anyagilag is megszenvedte a történteket. Nemrég megkapta a hivatalos értesítést arról, hogy az ügyet hamarosan tárgyalja a bíróság. Az autó sofőrjének vádlottként kell felelnie tettéért, a bíróságon maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolják.

„Megbocsátani még nem tudok, de ennek nincs is jelentősége. A tárgyalás időpontja már megvan, jövőre lesz.  Akkor fogok vele először találkozni, majdnem három évvel a baleset után. Ő nem akart találkozni, nem érezte szükségesnek még azt sem, hogy annyit mondjon: sajnálom. Ezzel persze magáról állít ki bizonyítványt, de nekem vele semmi dolgom nincs, a bíró előtt kell majd visszaemlékeznem a történtekre” – mondta el a Blikknek Rékasi Károly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top