TV-sztárok

Fordulat: megegyezhet Pécsi Ildikó és Pártos Csilla

Nagy fordulatot hozhat a karácsony és azt azt követő időszak a Pártos Csilla és Pécsi Ildikó közötti elmérgesedett helyzetben.

Több mint öt éve tart a pereskedés Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között. Ám most végre változás állhat be a kettőjük közti elmérgesedett helyzetben. A Kezdő lökést Pártos Csilla nyilatkozata adta, melyben azt mondta, hogy ő kibékülne egykori anyósával. Mint mondta, őt úgy nevelték, hogy ami elromlik, azt nem kidobni, hanem megjavítani kell.

„Csilla valóban véget szeretne vetni ennek az áldatlan állapotnak, mi nyitottak vagyunk a megoldásra” – mondta a Borsnak Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje. Pécsi Ildikó képviselője is megszólalt az ügyben. „Ildikó azzal hívott fel, hogy látta a műsort.  Várjuk a felperest képviselő kollégától a peren kívüli megegyezésre történő ajánlatot. Ha megkaptam, akkor ügyfelemmel azt megbeszéljük, és megválaszoljuk” – mondta el Magyar György ügyvéd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top