TV-sztárok

Újabb sokk érte VV Fanni édesanyját

Borzasztóan nehéz időszakot kell átélnie VV Fanni szüleinek. Most kapták vissza a rendőrségtől a lány albérletének kulcsait.

Minden lelkierejére szüksége volt Novozánszki Fanni édesapjának és édesanyjának, amikor összepakolták a lányuk ruháit és bútorait az egykori ValóVilág-szereplő budapesti albérletében, s hazavitték magukkal Martonvásárra. A lakásban még ott voltak a helyszínelés nyomai: mindent grafitpor borított. Minden bútoron látszódott, hogy hányan érintették meg utoljára, talán még az elkövető ujjlenyomata is köztük volt. A szülők két napig pakoltak és takarítottak, ami lelkileg és fizi­kailag is megterhelő volt – írja a Blikk.

„Szomorú, hogy ennyi marad csak egy ember után. Dobozok, zsákok…  Néztem Fanni ruháit, szebbnél szebb darabok, olyan jó ízlése volt a lányomnak! Nem bírtam ki zokogás nélkül, amikor a kezembe került egy pólója, amin a saját arcképe volt, de az is megviselt, amikor találtam róla egy festményt. Senkinek nem kívánom, hogy ezt át kelljen élnie” – mondta a lapnak VV Fanni édesanyja.

VV Fanni két kutyája, Minnie és Kevin egy ideig a lány volt párjánál vendégeskedtek, majd egy barátnő vigyázott rájuk, ám a család már az ebeket is hazavitte, azaz minden, ami egykor Fannié volt, már a család martonvásári házában van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top