TV-sztárok

Tóth Andi igent mondott Pintér Tibornak

Tóth Andi fontos szerepet kaphat abban, hogy Pintér Tiborral bemutassák Zámbó Jimmy nőkhöz való viszonyát.

Pintér Tibor felkérte Tóth Andit, hogy legyen ő a női főszereplője készülő Jimmy musicalnek. „Alapvetően egy olyan darabot szerettem volna készíteni Zámbó Jimmyről, amely azt mutatja be, hogy milyen különleges és szenvedélyes kapcsolata volt a nőkkel. Nem az életét visszük végig pontról pontra, hanem egy nővel való szerelmén keresztül ábrázoljuk azt, milyen is volt ő, miközben a 22 legszebb slágere is elhangzik. Erre a női főszerepre kértem fel Tóth Andit, akit csodálatos énekesnőnek és tehetséges színésznőnek tartok” – árulta el Pintér Tibor.

Arról is szó esett, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban történt heves udvarlás nagy része csak show volt, és ezt már Pintér Tibor barátnője is tudja. Tóth Andit pedig érdekli a szerep. „Nagyon érdekel a dolog, igaz, a részleteket még nem beszéltük át, amennyit eddig hallottam a darabról, az tetszik” – árulta el a Blikknek a fia­tal énekesnő.

Fotó: facebook.com/tothandihivatalos

Fotó: facebook.com/tothandihivatalos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top