TV-sztárok

Czippán Anett: „Csodálatos látni, milyen hálás Olivér, hogy kisöccse született”

A hatéves Olivér nagyon szeretett volna testvért, és azután sem változott a véleménye, hogy Soma megszületett. Két gyerekkel új időszámítás kezdődött az életükben, de Czippán Anett igyekszik odafigyelni arra, hogy a nagyobb fia se érezze magát háttérbe szorítva.

Lassan már egy hónapja, hogy megszületett Czippán Anett második gyermeke. A pici érkezése, akit a hatéves Olivér is nagyon várt, fenekestől felforgatta a kis család életét.

Teljesen más az élet két gyerekkel: dupla felelősség, kétfelé kell figyelni, folyamatosan biztosítani az egyensúlyt, hogy a nagytestvér se érezze magát háttérbe szorítva. Anett rengeteg segítséget kap a családjától, és mostanra már beállt a napi rutin is, ami lehetővé teszi, hogy mindkét gyerekkel ugyanannyi időt tölthessen.

Czippán Anett már várandóssága időszakában eltervezte, hogy a kicsi mellett tudatosan odafigyel majd nagyfiára is. Szerencsére Olivér is nagyon szeretett volna testvért, és miután Soma megszületett, sem változott meg a véleménye. Ennek ellenére Anett jól tudja, hogy a pici érkezésével új időszámítás kezdődött az életükben.

Nagyon sok segítséget kapok a családtagjaimtól, nagymama, nagypapa, mindenki itt van körülöttem. Szerencsére gördülékenyen veszem az akadályokat és minden szuperül megy, de persze azt is tudom, hogy két gyerek már dupla felelősség. Mindkét terhességemnél fontosnak tartottam például, hogy minden vizsgálatra elmenjek, ami csak szükséges. Szüléskor pedig most is levetettük a köldökzsinórból kinyerhető őssejteket, ahogy azt Olivérnél is tettük

–  mondta Czippán Anett.

Olivér egyébként szuper nagytesó, annyira büszke vagyok rá. Őt is bevonom a kicsi körüli teendőkbe, így akkor is együtt lehetünk, amikor épp Somával foglalkozom. Csodálatos látni, hogy milyen jó testvér, és mennyire hálás, hogy kisöccse született. Volt olyan is, hogy a várandósságom alatt altatáskor magához húzott, és megköszönte, hogy testvére lesz

– emlékezett vissza Czippán Anett, a Fem3Café műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top