TV-sztárok

Baukó Éva bocsánatkérést vár

Baukó Évának igazán vegyes érzelmei vannak Havas Henrik ATV-től való kényszerű távozásával kapcsolatban.

Baukó Éva szexuális zaklatással vádolta meg Havas Henriket. Az ATV hétfőn délután lezárta a belső vizsgálatot az ügyben, és úgy döntöttek, nem hosszabbítják meg Havas Henrik 2017. december 31-én lejáró szerződését.

„Nem szerettem volna, hogy emiatt kirúgják Henriket, mégis vegyes érzelmeim vannak az egésszel kapcsolatban. A legjobban azt sajnálom, hogy semmilyen formában nem kért tőlem bocsánatot, de még csak fel sem keresett, holott bőven lett volna mondanivalója. A szarkazmusa és a cinizmusa mögötti nagy egója most visszaütött, és a saját munkahelye a saját belső vizsgálata után is úgy döntött, megválik tőle. Csak magának köszönheti, hogy ilyen helyzetbe került. Egyébként is, ő pontosan tisztában van azzal, hogy azok a dolgok, amik kiderültek, azok valóban meg is történtek. Nem képes sem nyilvánosan bocsánatot kérni, sem csendben maradni” – mondta el a véleményét a Borsnak Baukó Éva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top