TV-sztárok

Valami nem oké Kulcsár Edina fejével

Kulcsár Edinától már megszokhattuk, hogy sokat posztolt a közösségi oldalán – mind a pozitív, mind a negatív történéseket megosztja a rajongóival. Ez most is így volt...

A Berki és a Viszkis győzelmével záruló Ázsia Expressz szombaton ért véget, Kulcsár Edina és Csuti másodikok lettek a versenyen, de egy percig sem búsultak, az élet megy tovább. Bár Ambrus Attila szerint Edina nem tiszta lapokkal játszott, ez sem szegi kedvét a műsorvezetőnek, aki tegnap már egy nagy bejelentést is tett, miszerint szerepelni fog egy filmben, méghozzá főszerepet kapott. Edinán már ott is látszott, hogy valami nincs rendben az arcával, ma reggelre pedig egy nagy púp nőtt a fejére. 

„Ezt nézzétek! 10 mp alatt keletkezett ez a hatalmas púp a fejemen… Mekkora lenne most, ha nem kezdtem volna el azonnal visszanyomni kanállal?” – írta a fotóhoz és a videóhoz Edina, aki még most sem érti, hogy mitől keletkezett ez a kinövés a fején.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top