TV-sztárok

Nádai Anikó beszólt Aureliónak

Két hete derült ki, hogy Nádai Anikó és Aurelio együtt járnak. Kaptak hideget-meleget, de ez látszólag nem hatja meg őket, most azonban Anikó szólt be kedvesének.

Nem túlzás azt állítani, hogy Aurelio és Nádai Anikó kapcsolata mindenkit meglepett. A szerelmesek nem titkolják tovább, mit éreznek egymás iránt, Anikó már többször kifejtette: büszke arra, hogy az egykori VV-győztes a párja. Szóval, vannak, akik örülnek a kapcsolatnak, de akad olyan is, aki nehezményezi: Aurelio exét például eléggé bántja a dolog, Anikó képéhez kommentelt is. Most viszont a műsorvezető szólt be saját párjának, aki valószínűleg elfelejtette felhívni. 

„Én személy szerint nagyon szeretném, ha fehér Karácsonyunk lenne, de ha hó nem is lesz, legalább a fogaim legyenek azok! Imádom, hogy közben bármit tudok csinálni!” – írta a fotóhoz Aurelio, mire Nádai Anikó egy furcsa mondattal reagált. „Csak telefonálni nem” – írta, ami valószínűleg arra vonatkozott, hogy a VV-hős elfelejtette felhívni kedvesét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top