TV-sztárok

Januárban jön a Válótársak új évada

Az RTL Klub nagy sikerű sorozatának vadonatúj, harmadik évadában elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki bűn útjára lép!

Január 4-től a Válótársak harmadik évadában ismét nyomon követhetjük a három válófélben lévő főszereplő: Bálint (Stohl András), Dávid (Scherer Péter) és Joci (Lengyel Tamás) magánéletének alakulását. A történet ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért, de természetesen a szálak tovább bonyolódnak, az érzelmek pedig a pattanásig feszülnek. Érdekes lesz, hiszen Stohl András átigazolt a TV2-höz, ami külön pikantériája a sorozat indulásának. 

A történet tovább bonyolódik, íme egy kis előzetes. 

Bálint, a nőfaló ingatlanügynök még mindig azon dolgozik, hogy visszaszerezze bizalmatlan feleségét, Zsófit (Gubás Gabi), aki egyre szorosabb kapcsolatba kerül Bálint öccsével, a jóképű és gazdag Péterrel (Nagy Ervin). Eközben Dávid új románca sem úgy alakul, ahogy azt a férfi álmaiban elképzelte. Joci pedig szeretne mindent megadni gyermekeinek, ezért elvállal egy gyanúsan jól fizető munkát, ami miatt komoly bajba kerül. A kérdés már csak az: a harmadik évadban lesz-e, akinek sikerül rendeznie magánéletét, vagy a kanlakot újra a válótársak uralják majd?

Válótársak – január 4-től minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top