TV-sztárok

Nincs kétség, öngyilkos lett a híres énekes

Most már biztos, hogy öngyilkos lett a dél-koreai popsztár, Dzsonghjon. Megtalálták búcsúlevelét, amelyben depressziójáról vall.

Megtalálták a híres dél-koreai popsztár, Kim Jonghyun, azaz Dzsonghjon búcsúlevelét, így már biztos, hogy a K-pop koronázatlan királya öngyilkos lett. Mint ahogy arról tegnap beszámoltunk, a SHINee együttes frontemberére eszméletlen állapotban találtak rá szöuli otthonában. Testvére riasztotta a mentőket, és bár azonnal kórházba szállították, a 28 éves férfi életét már nem tudták megmenteni. 

A fiatal énekes búcsúlevele a Dear Cloud nevű együttes egyik tagjának Instagram-oldalán került nyilvánosságra. Kiderül belőle, hogy Kim depresszióval küzdött, nem volt megbékélve magával, és sokszor gyötörték borúlátó gondolatok. 

„Sérült vagyok belül. A depresszió lassacskán felzabált engem, és nem tudtam vele szemben győzni. Utáltam magam. Próbáltam erőt venni magamon, és megkapaszkodni, de nem sikerült. És ha már nem tudok tisztán létezni, talán jobb is, ha egyáltalán nem létezem. (…)” – írta meg a Variety

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top