TV-sztárok

Szörnyű hírt kapott Székhelyi József

Székhelyi Józseffel a napokban közölték az orvosai, hogy mégis rák az az elváltozás, amit a tüdejében találtak egy hónapja. A színész tovább dolgozik és nem foglalkozik azzal sem, hogy a vizsgálat áttéteket is kimutatott.

A napokban közölték az orvosai Székhelyi József Jászai Mari díjas színésszel, hogy a tüdejében talált elváltozás rák. „Most már egyértelmű, hogy tüdőrákom van, méghozzá egy elég ronda fajta” – mondta a Lokálnak Székhelyi József. – „De hiszek abban, hogy legyőzhetem! Kemoterápiás kezelést kapok – tette hozzá a színész, aki elárulta, áttéteket is felfedeztek nála az orvosok.

Nálam van több áttét, de megmondom őszintén, nem foglalkoztat, hogy hol. Egyszerűen rábíztam magam a doktorokra, és minden kezelésnek állok elébe. Tudom, hogy a küzdő felek közötti felkészültségi szint ég és föld. De azt is tudom, hogy én vagyok a föld, és nem megyek az égbe.

 

Székhelyi József – MTI Fotó: Kallos Bea

Székhelyi szerint nem szabad a betegségtudattal köldöknéző apátiába zuhanni. „Különben nem én vagyok az erősebb, hanem a rák. Márpedig nekem kell nagyon erősnek, harcosnak és felkészültnek lenni, és akkor nem lehet baj” – véli a színész, aki töretlenül dolgozik, és reméli, hogy az idei karácsony sem lesz más, mint az eddigiek.

Azt kívánom, hogy úgy legyen, mint ahogy az korábban is lenni szokott: a nagypapa háza körül legyen hatalmas forgalmi dugó.

Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top