nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Rékasi visszatér a Barátok közt-be

Rékasi visszatér a Barátok közt-be

A héten végre vissza tér Rékasi Károly, azaz Bartha Zsolt a Mátyás király térre, ugyanis most kerülnek adásba azok az epizódok, amelyeket 27 hónap kihagyás után forgatott a színésszel a Barátok közt stábja.
NLCafé
f Ajánlom

Több mint két évvel ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet Rékasi Károly, akit a Barátok közt-rajongóknak 27 hónapig kellett nélkülözniük. Most viszont jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a héten kerülnek adásba az első epizódok, amelyeket a színésszel a felépülése után forgattak, még októberben.

Pikali Gerda és Rékasi Károly Eric Assous Boldogság című vígjátékának próbáján – MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Barátok közt története szerint a balhés Barthát a börtönben csúnyán összeverték, lábsérülését Mexikóban kezelték idáig. Természetesen a valóságban is a színész lába volt az oka a távolmaradásnak: a két és fél évvel ezelőtti motoros balesete után többször kellett műteni. A sérült lába örökre rövidebb marad.

Rékasi visszatért

„Közismert tény, hogy a nézők már nagyon várják Rékasi Károly és vele együtt Bartha Zsolt visszatérését, a teljes stáb pedig velük örül, hogy ez megtörténhetett. Azt persze nem árulhatjuk el, hogy pontosan miért tér vissza, és hogyan, de annyit elmondhatunk, hogy a külföldön töltött idő, a történtek Zsolton is nyomot hagytak. Hogy a hosszú távollét után miként tud visszailleszkedni a Mátyás király tériek életébe, az megdöbbentő fordulatokat eredményez majd, így különleges izgalmakat ígérhetünk a nézőknek” – mondta a Borsnak Szerencsés Gabi, a sorozat kreatív producere.

Rékasi a lapnak elárulta, hogy húsz hónapig nem tudta mozgatni az izmokat a lábában. „Húsz hónapon keresztül az izmok sorvadtak, az inak elkezdtek zsugorodni, most ennek dolgozunk ellene” – magyarázta a színész.

Megosztás Facebookon