TV-sztárok

Megszólalt VV Fanni exbarátja

Renátó szerint VV Fanninak a divat volt a mindene és szép családot szeretett volna, ahogy minden lány.

Még mindig nem tudni, hogy pontosan mi történt VV Fannival. Feltételezett gyilkosa előzetesben van. A lány exbarátját, Renátót nagyon bántja, amiket ismeretlenül írnak a lányról, ezért elmesélte, milyen volt valójában. „A legtisztább szívű, legoda­adóbb lány, akit ismertem. Annyi hazugságot, ocsmányságot írnak róla, pedig nem ismerték. Fanni nagyon házias, rendszerető lány volt. Szeretett főzni, reggel lement péksüteményért, reggelit készített. Szívét-lelkét kitette azokért, akiket szeretett, nem beszélve a kiskutyáiról, akiket imádott. Úgy éltünk, mint egy átlagos pár, összebújva filmeztünk, együtt jöttünk-mentünk” – mondta Renátó VV Fanniról.

A pár végül azért szakított, mert a lány újra elkezdett férfiakat fogadni. „Amikor összejöttünk, abbahagyta ezt a munkát, és nagyon boldogok voltunk, majdnem kilenc hónapon át. A munkám miatt azonban már akkor is sokat utaztam Franciaországba, és éreztem, sejtettem, hogy ezalatt Fanni újrakezdte, így szakítottam vele. Csökönyös volt, mert megvoltak a kis céljai, és meg akarta teremteni hozzájuk az anyagi hátteret… A di­vat, a szépség volt a mindene, ebben a szakmában képzelte a jövőjét. És gyereket is nagyon szeretett volna, szép családot, ahogy minden lány” – mondta el a Borsnak Renátó, aki szerint lett volna remény a kibékülésre. Telefonon tartották a kapcsolatot, VV Fanni eltűnése után egy nappal találkoztak volna személyesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top