TV-sztárok

Istenes Bence az apaságról beszélt

Istenes Bence még sosem beszélt ennyire őszintén a kisfiáról - a műsorvezető bevallotta, hogy vannak nehéz napok, de bármit megtenne, hogy mosolyogni lássa Nátánt.

Istenes Bence és Csobot Adél kisfia másfél éves, igazán huncut, belevaló kisfiú. Bence már többször is megmutatta vlogján Nátánt, de most egy egészen más videót töltött fel. Nemrég megkérte Csobot Adél kezét, nagyon sok időt töltenek együtt, hármasban, és Bence most azt is elárulta, hogy szeretnének még egy gyermeket. Egy szóval, minden a legnagyobb rendben Isteneséknél, ez az új vlogrészből is kiderül, amely egészen megható lett.

Bence hat napot töltött kettesben a kisfiával, rengeteg kalandot éltek át együtt, és ahogy a videóból is kiderült, a műsorvezető nagyon jó apa. Most arról beszélt, hogyan élte meg, hogy egy másik életről is gondoskodnia kell. „Ez egy fantasztikus dolog, és hálás vagyok a Jóistennek, hogy ez megadatott nekem. Az, hogy lehetett egy fiam, és nagyon szeretném, ha lehetne még egy kislányom. Nehéz, hiszen nagyon átalakul az élet, de egyben a legjobb dolog, amit történhet az emberrel” – osztotta meg gondolatait Bence.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top