TV-sztárok

Berki Krisztián: Köpjünk fel, és álljunk alá

Ambrus Attilával megnyerték az Ázsia Expresszt, Berki az élményeiről nyilatkozott.

Berki Krisztián és Ambrus Attila volt az Ázsia Expressz két leggyorsabbja, a Bors a győzelem okán készített velük interjút. A vállalkozó és egyben médiasztár Berkitől megkérdezték, mi volt odakint a legnagyobb élménye. „Nem akarok egy élményt kiemelni. Az utat emelném ki, amely teljes mértékben megváltoztatta az életemet, és beállított a helyes értékítéletre – mondta. – Hihetetlen szerencsésnek mondhatom magam, hogy miközben óriási nehézségek árán éltük túl a napokat, a közönséget is tudtuk szórakoztatni. Hálás lehetek, hogy ott lehettem, végigcsinálhattam, megismerhettem embereket, külföldi stábokat, magyar nem létező celebeket és egy olyan valós ázsiai kultúrát, amelynek hite és vallása ugyan nem érdekel, de az emberi kapcsolatait példaértékűnek tartom. Mi, európaiak nyugodtan köpjünk fel, és álljunk alá, mert ami a kontinensünkön folyik, az bohózat, ráadásul drámatagozatosok játsszák.”

Berki Krisztián arról is beszélt a lapnak, hogy szíve szerint adoptált volna egy gyermeket, illetve kimondta, hogy micsoda világmegváltó gondolat ékelődött a fejébe Ázsiában: „Az emberiség túlnyomó többségének a teljes élete becsapás és hazugság.”

Mutatunk egy képet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top