TV-sztárok

Kis híján elvált feleségétől Oláh Gergő

Oláh Gergő még csak huszonkilenc éves, de tizenhárom éve ismeri feleségét. A hosszú kapcsolatba majdnem beletört a bicskájuk.

Nemrég ünnepelték kilencedik házassági évfordulójukat Oláh Gergőék. Az X-Faktor korábbi győztese akkor meleg szavakkal köszönte meg feleségének a hosszú éveket, egy friss interjúból azonban kiderül: számukra sem fenékig tejfel a házasélet.

„Ez a kapcsolat sem tökéletes, nem úszkálunk rózsaszín felhők közt, nálunk is vannak nehézségek. Kiegyensúlyozott életet élünk, de előfordul néha, hogy veszekedünk, ajtókat csapkodunk, ­kiabálunk, vagy 2 napig nem szólunk egymáshoz. Ettől változatos és izgalmas a kapcsolatunk, még 9 év után is!” – nevet Gergő, akiről már kiderült, nem ért a szexiskedéshez.

Oláh Gergő és felesége

„Bár volt, amikor közel lehettünk volna a váláshoz, de a nehezebb utat választottuk, és együtt maradtunk. Amikor házasságot kötöttünk, megfogadtuk, hogy kitartunk egymás mellett, jóban-rosszban” – mondta a Blikknek Oláh Gergő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top