TV-sztárok

Halálosan megfenyegették Baukó Évát

Össztűz zúdul a Facebookon Baukó Évára, amiért szexuális zaklatással vádolta meg Havas Henriket. A legdurvább kommentelők konkrét fenyegetéseket tesznek.

Két hete Baukó Éva robbantotta ki Havas Henrik zaklatási ügyét. A volt valóságshow-hős elmondása szerint egy ideig Havas személyi asszisztense volt, amikor a férfi kéretlenül közeledett hozzá.

VV Éva nyilatkozatai durva indulatokat váltanak ki egyesekből. A lány a Borsnak elmondta, számolatlanul kap férfiaktól és nőktől vegyesen gyalázkodó üzeneteket, amiért „bemártotta” Havast.

Baukó Éva

„Megszoktam már a negatív töltetű üzeneteket, de a mostani helyzet minden eddiginél durvább. Amikor azt írják, hogy este ne nagyon menjek az utcára, és hogy mindig figyeljek a hátam mö­gé, mert akár meg is sérülhetek, az már túl van azon a határon, amit még el tudok viselni” – mondta a lány, akinek pánikbetegsége is kiújult a durva üzenetek miatt.

Baukó Éva egyébként beperli Alekoszt, amiért korábbi jó barátja azt állította róla, pénzért állt bele a Havas-ügybe, és igazából nem is történt zaklatás.

 

Havas Henrik továbbra is tagad

Hosszú interjúban tagadja az ellene felhozott vádakat Havas Henrik, akit az ATV levett a képernyőről amíg megnyugtatóan ki tudják vizsgálni az ügyet. A műsorvezető szerint Görög Zitával a Hal a tortán adásában csak szerepet játszottak, Baukó Évát és Molnár Anikót pedig nem tartja szavahihetőnek.

Az őt megvádoló névtelen üzletasszonyról úgy fogalmazott, hogy „egy csalódott hölgyről” lehet szó, de azt állítólag Havas maga ismerte el, hogy egyszer „viccből” vibrátort küldött Molnár Anikónak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top