TV-sztárok

Gáspár Laci kislányáért választotta a boldogtalanságot

Bármit megtenne gyermekeiért Gáspár Laci, aki arról is mesélt, miért házasodott meg már tizenhét éves korában.

A Viasat3 Lakástalkshow-jában mesélt ritkán hallott őszinteséggel magánéletéről Gáspár Laci. Az énekes életében három komoly kapcsolat volt, és mindháromnak házasság lett a vége. Első feleségére azonban nehéz szívvel emlékszik vissza.

„A családja azt mondta, bűn, hogy házasságon kívül vagyunk együtt, ezért elvettem. Tapasztalatlan voltam, és nem volt, aki tanácsot adjon. Aztán jöttek rögtön a problémák, azonnal kiderült, hogy nem is illünk össze. Gyakorlatilag mindig csak veszekedtünk. Miután megszületett a kislányunk, Miriam, akkor vált világossá, hogy a házasságunknak nincs jövője” – mondta a Blikk szerint Laci, aki a játszótéren kérte meg a fiatal lány kezét.

Gáspár Laci

„Egy olyan kapcsolatban, ahol nem működnek a dolgok, ha születik egy gyerek, az sajnos nem összehoz, hanem még jobban szétszed (…) Ha nem csinált volna olyat a párom, amit egy nő nem csinálhat, akkor soha nem hagyom el. Akkor lettem volna inkább örökre boldogtalan” – magyarázta az énekes, hogy ért véget első házassága.

Három asszonytól három gyermeke született Gáspár Lacinak, feleségével, Nikivel pedig a legnagyobb szeretetben nevelik mindet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top