TV-sztárok

Ciki kérdést kapott élő adásban Liptai Claudia

Pellengérre állították a műsor készítői Liptai Claudiát a tegnap esti Appra magyar!-ban.

Igen személyre szabott kérdést kellett felkonferálnia tegnap este Liptai Claudiának. Az Appra magyar! házigazdája a házasságban elkövetett félrelépésről kérdezte vendégeit, de a kérdésben nehéz volt nem magára ismernie a műsorvezetőnek.

„Mi tenne, ha beleszeretne valakibe, aki házasságban él?” – hangzott a kérdés, és már ekkor érezhető volt, hogy Liptai érzékeny pontjára tapintottak a szerkesztők. „1: Soha nem kezdenék házas emberrel. 2: Titokban együtt lennék vele. 3: Megvárnám, míg szabad nem lesz, vagy 4: tennék arról, hogy elváljon” – sorolta a műsorvezető a lehetséges válaszokat. Emlékezetes, Liptai Claudia párja, Pataki Ádám is nős volt, mikor egymásra találtak.

Liptai Claudia

„Benne van a levegőben, mintha lenne itt valaki a stúdióban, akire ez vonatkozhat” – viccelődött saját magán Claudia a Blikk szerint, de sajnos nem tudtuk meg, ő hogyan válaszolna. A véleményezést inkább meghagyta a nézőknek és vendégeinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top