nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Gyászoló édesanyja várja haza VV Fannit

Gyászoló édesanyja várja haza VV Fannit

Bármikor hazamehetne a szülői házba VV Fanni, mondja könnyek közt édesanyja, aki néhány dolgot elhozhatott lánya albérletéből.
NLCafé
f Ajánlom

Nem tudja elfogadni lánya halálát VV Fanni édesanyja. Az asszony az utolsó pillanatig reménykedik, úgy érzi, amíg a holttest elő nem kerül, még számíthat a csodára. „Múlt hétfőn közölték velünk a rendőrök, hogy már csak holttestet keresnek, de én azt érzem, hogy Fanni még él. Persze lehet, hogy ez csak tagadás, sokk, de valamiért ezt érzem. Bármit megadnék azért, hogy éljen a lányom” – mondta a Blikknek Katalin.

VV Fanni

„Ha legalább a holtteste meglenne, de mi van, ha sosem kerül elő?” – teszi hozzá könnyes szemmel az anyuka. „Bár van Fanninak lakása Budapesten, amikor ott jártunk, elhoztam a kontaktlen­csetartóját, hogy itthon legyen, ha kell neki. Ott van az ágya fölötti polcon. Régen elköltözött már innen, néhány bútort be is pakoltunk a szobájába, de ide bármikor jöhetett, most is jöhetne” – mutat körbe Fanni szobájában.

Katalin idővel szeretné Fanni két kiskutyáját is magához venni, de még nem áll rá készen. A kis yorkie-kra addig Fanni egy barátnője vigyáz.

Megosztás Facebookon