TV-sztárok

Gyászoló édesanyja várja haza VV Fannit

Bármikor hazamehetne a szülői házba VV Fanni, mondja könnyek közt édesanyja, aki néhány dolgot elhozhatott lánya albérletéből.

Nem tudja elfogadni lánya halálát VV Fanni édesanyja. Az asszony az utolsó pillanatig reménykedik, úgy érzi, amíg a holttest elő nem kerül, még számíthat a csodára. „Múlt hétfőn közölték velünk a rendőrök, hogy már csak holttestet keresnek, de én azt érzem, hogy Fanni még él. Persze lehet, hogy ez csak tagadás, sokk, de valamiért ezt érzem. Bármit megadnék azért, hogy éljen a lányom” – mondta a Blikknek Katalin.

VV Fanni

„Ha legalább a holtteste meglenne, de mi van, ha sosem kerül elő?” – teszi hozzá könnyes szemmel az anyuka. „Bár van Fanninak lakása Budapesten, amikor ott jártunk, elhoztam a kontaktlen­csetartóját, hogy itthon legyen, ha kell neki. Ott van az ágya fölötti polcon. Régen elköltözött már innen, néhány bútort be is pakoltunk a szobájába, de ide bármikor jöhetett, most is jöhetne” – mutat körbe Fanni szobájában.

Katalin idővel szeretné Fanni két kiskutyáját is magához venni, de még nem áll rá készen. A kis yorkie-kra addig Fanni egy barátnője vigyáz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top