TV-sztárok

Celeb vagyok, ments ki innen: Mikike esett ki, Tóth Andi elment a falig

Lukács Miklós Mikike kényszerült elhagyni a dzsungelt, Tóth Andi pedig minden játékosról megmondta a magáét.

Tegnap este a nézők szavazatai alapján újabb játékos búcsúzott a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből: Peller Anna férje, Lukács Miklós vesztette el a szimpátiaszavazást, így ő már biztosan nem lehet a dzsungel királya. Pedig a műsorvezető mindent megtett a győzelemért: Mikike még egy tál undorító löttyöt is lelkesen lefetyelt az egyik feladat részeként. Sajnos ez most nem jött be.

Tóth Andi már korábban kiesett, most egy hotel kényelméből küldött videoüzenetet rajongóinak. A fiatal énekesnő úgy érzi, a műsorral elment a saját határaiig. Két dologtól fogja távol tartani magát: a csótányoktól és Pumped Gabótól. Andi viszont mindenki másról kedvesen nyilatkozott, Ciccolinában pótnagymamára, Pintér Tiborban pedig pótapára lelt, bár Tenya szeretett volna többet kihozni abből a kapcsolatból.

A Celeb vagyok fődíjáért már csak ÉNB Alexa, Cicciolina, Köllő Babett, Survivor Klaudia, Wossala Rozina, Kabát Péter és Pumped Gabó van versenyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top