TV-sztárok

Celeb vagyok, ments ki innen: Anger Zsolt esett ki

Egy nappal azután, hogy Pintér Tibor búcsúzni kényszerült, újabb celeb esett ki a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből. A nézőktől ezúttal ő kapta a legkevesebb szavazatot.

Egy nappal azután, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! játéka véget ért Pintér Tibor számára, újra szavaztak a nézők arról, kit kedvelnek a legkevésbé. Ezúttal Anger Zsolt búcsúzott a tábortól. A szombati adásból egyébként kiderült az is, hogy kiesése előtt, Tenya levelet kapott barátnőjétől, aki így közölte vele, hogy szakít vele: elege lett abból, hogy Tenya Tóth Andinak csapja a szelet.

Tenya Köllő Babett vállán sírta ki magát, miközben azt mondta: „Most mit csináljak? Ő amúgy is túl jó hozzám. Én nem tudom megadni neki, ami egy nőnek jár! Féltem a saját őrületeimtől, baromságaimtól” – sírta el magát Tenya Köllő Babettnek. A táborlakók véleménye egyébként megoszlik Pintér Tibor viselkedését illetően, és akad olyan is, aki szerint Tóth Andi a hibás a történtekért.

Pumped Gabó például azt mondta a lánynak, a helyében ő bizony szégyellné magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top