TV-sztárok

Megszólalt az ATV Havas Henrik zaklatási ügye kapcsán

Miután Baukó Éva celeb szexuális zaklatással megvádolta az ATV műsorvezetőjét, Havas Henriket, elindultak a találgatások, hogy vajon a csatorna elrendel-e belső vizsgálatot, felfüggeszti-e Havast a munkavégzés alól. Ezzel kapcsolatban fejtette ki a hivatalos álláspontot Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A sajtóban megjelent hírekkel szemben Németh S. Szilárd a Blikknek elmondta, hogy az ATV nem indított Havas Henrikkel szemben vizsgálatot.

A sajtóban megjelentek nem fedik a valóságot, nem indult vizsgálat, és jelenleg nincs napirenden Havas felfüggesztése. Természetesen tájékozódunk az ügyben, és figyeljük az eseményeket. Az is szeretném leszögezni, hogy a szexuális zaklatás minden formáját elítéljük a csatornánál, és ha beigazolódna bármely kollégánkról, hogy vétkes egy ilyen ügyben, akkor a továbbiakban nem tűrnénk meg az ATV-nél” – fogalmazott Németh.  

Korábban írtunk róla, hogy Baukó Éva azt állítja, hogy nyolc évvel ezelőtt Havas Henrik szexuális zaklatta őt. A nő részben ennek tulajdonítja, hogy később inni kezdett, és pánikbeteg lett. 

Baukó vádjaira később az ATV műsorvezetője is reagált: „Nem minősítem ezt az egészet. Sz..ok bele!”

Fotó: MTI Fotó/Szigetváry Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top