TV-sztárok

Tóth Andi rosszul van Pintér Tenyától

Pintér Tibor még be sem költözött a Celeb vagyok, ments ki innen! táborába, máris feltűnt neki Tóth Andi kivételes szépsége – azóta is folyamatosan udvarol a fiatal X-Faktor-győztesnek, ami a többieknek is feltűnt.

Pintér Tibor elmondása szerint nehezen lesz szerelmes, az utóbbi időben mégis több nőt láthattunk az oldalán. Legutoljára Ács Beát, akivel csupán pár hónapig tartott a kapcsolatuk. A Jimmynek készülő Tenya elképesztően néz ki: kigyúrta magát a Celeb vagyok, ments ki innen! kedvéért, bár ő azt állítja, hogy csupán a szerepei miatt tölt több időt a kondiban. A színész egyből kiszúrta magának Tóth Andit, aki hihetetlen naivitással áll Pintér Tiborhoz, de most ÉNB Alexa felnyitotta a szemét. 

Most, hogy szép időre virradtak, a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjai a délelőtti napsütést kihasználva a vízparton sütkéreztek. Mindenki napozott, pancsikolt, és Tenya még vízi balettet is tartott. Ám erőfeszítéseit egyelőre még nem koronázta zajos siker, egyik hölgy sem borult a lábai elé. Sőt, az önfeledt pancsolás közben Andi bevallotta Alexának: neki fel sem tűnt eddig, hogy  Tenya udvarolna…

„Most már annyit mondtátok, hogy már ránézek, és egyből erre gondolok, és rosszul vagyok!” – mondta Andika, miután Alexa felvilágosította, hogy nem véletlenül „szakmázik” vele annyit a színész. Azonban úgy tűnik, Andi vagy nem olvassa jól a férfiak jelzéseit, vagy Tibor hagyja hidegen. Mindenesetre a jelek szerint Tenya még nem találta meg az Andi szívéhez vezető utat. Sőt, Alexának és Klaudiának is megvan a véleménye Pintér Tiborról, akit ki is veséztek, hogyan látják őt női szemmel. Hogy pontosan mit csacsogott a két lány Tenyáról, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top