TV-sztárok

Egy tévénél vezető pozícióban dolgozó nő zaklatta VV Attilát

„Baukó Éva ma terítette a lapokat. És én megértem Őt” – írta Facebookján VV Attila, aki beszámolt arról, hogy korábban őt is zaklatták szexuálisan. Molesztálója nevét nem árulta el, csak annyit írt, hogy egy mai napig aktív állományban dolgozó főszerkesztő/producer nő hozta őt többször is kellemetlen helyzetbe.

VV Attila a posztjában fejtette ki, hogy a Való Világ 5 megnyerését követően miért nem jutott soha tévés szerepekhez, munkákhoz. 

Egy mai napig aktív állományban dolgozó főszerkesztő/producer NŐ, már nem is tudom a pontos beosztását, többek között nekem is tett szexuális ajánlatokat, sőt tett is konkrét dolgokat” – írta. Elmondása szerint többször is visszautasította a vezető pozícióban dolgozó nőt, és ennek lett a következménye, hogy az általa felajánlott szereplői szerződését végül nem írták alá a meg nem nevezett tévénél. Az egykori VV-játékos szerint utána hiába hívták évekig különböző műsorokba is szerepelni, a felkérések után pár nappal mindig visszamondták a felkérést. 

Én el is engedtem volna a dolgot, de több TV-s főszerkesztő bevallotta, hogy ennek a bizonyos hölgynek a kérésére vagy utasítására tettek engem tiltólistára. Évente kb. 2-3 műsorból lettem tiltólistára téve az Ő jóvoltából.” 

Attila azt követően hozta le Facebookon a történetét, hogy Baukó Éva ugyanezen a napon árulta el, hogy Havas Henrik zaklatta őt szexuálisan. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top