TV-sztárok

Valaki törölte VV Fanni egyik Facebook-profilját

VV Fanni exe szerint nem lehet tudni, ki törölte a nő profilját.

Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség a két hete eltűnt VV Fanni után. A lány budapesti lakásán egy teljes napig helyszíneltek, többek közt DNS-mintákat gyűjtöttek. A hét elején letartóztattak egy férfit, aki előzetes letartóztatásba került, neki minden bizonnyal köze van a lány eltűnéséhez. A lány egy ismerőse azt mondta, biztos benne, hogy nem magának csomagolt be a lány, mert nem azokat a ruhákat pakolta volna, és nem azokba a bőröndökbe, amik eltűntek.

„Az az oldal, amit most töröltek, szerintem nem az övé volt, de hogyha mégis, akkor valószínűleg a most kialakult helyzet miatt szüntették meg. Van a Facebooknak egy ilyen beállítása, hogy ha egy felhasználóval történik valami, eltűnés, haláleset, akkor egy bizalmi személy felfüggesztheti a fiókot” – mondta a Borsnak  VV Fanni exbarátja, Renátó.

A közös kutyákra most is Renátó vigyáz, de nemsokára vissza kell mennie Franciaországba, ahol dolgozik. Még nem tudja, hogy mi lesz a kutyák sorsa. Szerinte Fanni anyukája magára vállalná őket, de ha kell, magával viszi őket külföldre, mert a legjobbat akarja a kutyáknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top