TV-sztárok

Szintet lépett a TV2 és az RTL Klub háborúja

Míg az RTL Klub A Fal következő részével igyekszik minél több nézőt a tévé elé csábítani szombaton, addig a TV2 egyszerre két részt ad le új sorozatából, a Korhatáros szerelemből.

Kezd fokozódni a hazai kereskedelmi televíziók nézőkért folytatott harca. Ez abból is látszik, hogy az RTL Klub a hétvégén A Fal című vetélkedő újabb, Milánóban felvett epizódját teszi adásba, mire válaszul a TV2 egyszerre két epizódot vetít le a Korhatáros szerelem című, új sorozatából.

„Kíváncsian várjuk, hogy hányszor lesz még premier előtti adása A Falnak. Ez az ismételt pánikszerű lépés annak a bizonyítéka, hogy az RTL tart tőlünk és a sorozatunktól, ezért azonnali változtatásokra kényszerül. Töretlenül hiszünk a Korhatáros szerelemben, és szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy ez a fantasztikus, új magyar sorozat a lehető legtöbb nézőhöz eljusson, ezért szombaton rögtön az Ázsia Expressz után, reklámszünet nélkül láthatják az első két részt a nézők” – írta közleményben Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top