TV-sztárok

Megvan, kit gyanúsítanak VV Fanni eltűnésével kapcsolatban

Tovább bonyolódik az egykori villalakó eltűnésének ügye. VV Fanni közel két hete nem adott életjelt magáról.

Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség a két hete eltűnt VV Fanni után. A lány budapesti lakásán egy teljes napig helyszíneltek, többek közt DNS-mintákat gyűjtöttek. A hét elején letartóztattak egy férfit aki előzetes letartóztatásba került, neki minden bizonnyal köze van a lány eltűnéséhez.

A harmincas éveiben járó férfi a Blikk szerint egy Budapest környéki városban lakik, lakóhelyén még az önkormányzati képviselő-választáson is megmérettette magát ám csak második lett. „Fiatal, jóképű gyerek volt. Nem is szerepelt rosszul, annak ellenére, hogy nem volt bejáratott az MSZP-ben. Olyan körzetben indítottuk, ahol sok fiatal volt. Emlékszem, hogy nagyon szép barátnői voltak, sokat utaztak, playboyéletet élt, de ezt a közösségi oldalán láttam” – mondta róla a helyi MSZP alelnöke.

Névtelen informátorok szerint a férfit Németországban tartóztatták le, és egy szemtanú állítólag látta, ahogy ölben elviszi a félig kábult VV Fannit otthonából, de ezeket az információkat a rendőrség egyelőre nem erősítette meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top