TV-sztárok

VV Fanni német szexoldalon tűnt fel

Családja már egy hete nem hallott Fanniról, egy német szexoldalon pedig friss hirdetésben kínálja bájait az egykori villalakó.

A 2014-es ValóVilág szereplője múlt hétfő óta nem adott magáról életjelet. A lányt már a rendőrség is körözi, családja attól tart, Fannit szexmunkára kényszeríthetik.

A lány eltűnésének körülményei is gyanúsak, ugyanis lakásában felkapcsolva találták a villanyokat, és két kutyája is ott volt, amelyek nélkül Fanni sehova sem mozdul. Családja ebből következtet arra, hogy Fanni nem önszántából szívódott fel.

„Annyira tehetetlen és ideges vagyok, hogy semmilyen étel nem marad meg bennem. Öt nap alatt öt kilót fogytam. Nagyon remélem, hogy hamar véget ér ez a rémálom, és épségben visszakapom a lányomat” – mondta megtörten Fanni anyukája. „Egyszerűen nem tudtam őt lebeszélni a szexmunkáról, pedig egyáltalán nem ilyen neveltetést kapott. Tisztességes családban nőtt fel. 27 éve együtt vagyunk az édesapjával, és mindig becsülettel, szeretettel neveltük a három gyermekünket. Amint visszakapom Fannit, esküszöm, soha többé nem engedem, hogy prostituált legyen!” – tette hozzá a Borsnak az asszony.

A lap egy új, pár nappal az exvillalakó eltűnése után közzétett németországi erotikus hirdetésben találta meg VV Fannit, aki Jessica néven szerepel a honlapon. A megadott telefonszámot felvevő nő „hangja megtévesztésig hasonlít” Fanniéra, de ez természetesen nem bizonyíték semmire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top