TV-sztárok

Ricco gyógyulására költi nyereményét az X-Faktor győztes párja

Hosszú évek kitartó munkája hozta meg a sikert Riccónak és Claudiának. A pár már azt is tudja, mit kezd a több tíz milliós nyereménnyel.

Fergeteges fináléban győzött a szombat esti X-Faktorban Rocco és Claudia. A szlovák zenészek az első csapat, akik az itthoni tehetségkutatóban az első helyig tudtak jutni. Claudiáéknak viszont nem ez az első X-Faktor-döntőjük. „Amikor ott álltunk, és arra vártunk, hogy ki lett a végső győztes, akkor azt éreztem, hogy nem a mi nevünket mondják majd. Ha így lett volna, abbahagyjuk, belefáradtunk már ebbe. Nehéz volt megint a döntőben állni, mert a cseh–szlovák X-Faktorban másodikok lettünk, előjöttek az emlékek, de most nagyon boldogok vagyunk” – mondta a Blikknek az énekesnő.

„Minden vágyunk az, hogy Ricco ismét felálljon és járjon, mindent ennek rendelünk alá. Ha kell, akkor az összes pénzt erre költjük, én lemondok a részemről is. Mi egy család vagyunk, ezért nem is kérdés, hogy ez a helyes döntés” – tette hozzá Claudia.

A duó nyereménye egy kétfős luxusnyaralás, egy éven át havi egymillió forint készpénz, valamint tízmillió forint, melyet zenei karrierjükre fordíthatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top