nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Kiderült, mire költi nyereményét a Konyhafőnök VIP győztese

Kiderült, mire költi nyereményét a Konyhafőnök VIP győztese

Dobó Ági egész nyáron séfek segítségével készült a megmérettetésre, erőfeszítéseit pedig siker koronázta: péntek este övé lett a Konyhafőnök VIP főnyereménye.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

„Nem lennék őszinte, ha azt mondanám, nem vágytam a győzelemre, hiszen bárki, aki elindul egy versenyen, győzni szeretne” – nyilatkozta a Borsnak Dobó Ági a pénteki győzelem után. Hozzátette, élete egyik legjobb élménye volt ez a pár hét, ami végül a végső győzelemmel lett igazán teljes.

Ági a lapnak elárulta, nem volt számára idegen a konyha világa: „klasszikus családanya vagyok, hagyományos magyar konyhát viszek. A legtöbbször húslevest, gulyást és pörköltet főzök nokedlivel.” A Konyhafőnök győztese bevallotta azt is, hogy az utóbbi évben a főzelékek és pépek világában mélyedt el igazán, kisebbik fia, az egyéves Nataniel miatt.

Dobó Ági elárulta azt is, mihez kezd majd a győzelemért járó 10 millió forinttal. „A gyerekekkel jött az a gondolat, hogy a párommal hivatalossá tegyük a közös életünket. Esküvőre már régóta vágyom. Az elmúlt időszakban minden pénzünk az építkezésre ment, a nyereményből, remélem, jut jövőre a lagzira is.”

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon