TV-sztárok

X-Faktor: Serena Rigaccit megrémítette egy rajongója

Serena Rigacci, a 15 éves olasz X-faktoros lány szinte halálra rémült furcsán viselkedő rajongója miatt.

Serena Rigacci múlt héten találkozott az adás után egy férfi rajongójával, aki furcsán viselkedett, és ezzel megijesztette a fiatal lányt. „Nem tudom pontosan, hogy hány éves lehet az a férfi, harminc és negyven között van. Korábban több levelet is írt nekem, de nem válaszoltam neki. Aztán a legutóbbi élő show után odajött hozzám, hozott több képet is rólam, amiket aláíratott. A legfurcsább az volt, hogy olyan póló volt rajta, amin az én fejem volt. Persze értem én, hogy rajongó, de azért ez furcsa, főleg egy középkorú férfitől” – mesélte a Blikknek az X-Faktor versenyzője.

A történet itt még nem ért véget. „Pár órával később, amikor indultunk volna a szállásra, akkor vettük észre, hogy még mindig ott volt a férfi az RTL Klub székháza előtt. Ott állt, és várt. Nagyon fura, bizarr volt a helyzet. Mégis mit akart tőlem? Rossz érzés fogott el, a filmekben látni ilyet. Szerencsére az egyik stábtag és a biztonsági őr kikísért az autóhoz, és megvárta, amíg elmegyünk. Valamit mondott a férfi, de nem értettem semmit” – tette hozzá Serena Rigacci, akit megviseltek a történtek.

A fiatal lány természetesen biztonságban van, nagyon vigyáznak rá. „A világ legtermészetesebb dolga, hogy egy 15 éves kislányra vigyázunk, és minden lépését felügyeljük. A szülei ránk bízták Serenát, ezért folyamatosan van vele valaki a stábból. A versenyzők pedig olyan szálláson laknak, ahová csak ők és a velük kapcsolatban álló stábtagok tudnak bejutni. Nem zárjuk el a versenyzőket a rajongóktól, de ha valaki túl erőszakos, és túllép egy határt, azt rendre kell utasítani” – mondta Schiwert-Takács László, a műsor kreatív producere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top