TV-sztárok

Kasza Tibinek fiatalon nélkülöznie kellett

Kasza Tibinek most nincsenek anyagi problémái, sőt... De nem volt ez mindig így, szegény családban nőtt fel, és fiatal felnőttként is nélkülözött.

Kasza Tibor Facebook-oldalának egymilliárd forintnyi a piaci névértéke, rengetegen szeretnének együttműködni vele. Az elmúlt években Magyarország pénzügyileg talán legsikeresebb híressége lett, de ismeri az érem másik oldalát is több olyan időszak is volt az életében, amikor nélkülöznie kellett.

„Nagyon szegény családban nőttünk fel, a nélkülözés és a lemondás az egész gyerekkorom velejárója volt. Éppen ezért a feleségem, aki szintén hasonló körülmények között nőtt fel, és én is nagyon megbecsüljük még a legkisebb dolgokat is az életünk­ben” – mondta a Borsnak Kasza Tibi.

A TV2 Appra ma­gyar! című műsorában éppen ezért nagyon elszomorodott, amikor a nézők úgy szavaztak, hogy a gazdag emberek boldogabbak a szegényeknél. Ő nem így tapasztalta. „Fel tudok idézni olyan családi emlékeket, amikor szegények voltunk, és paprikás zsírba forgatott főtt krumplit ettünk, de mégis boldogok voltunk. Vagy amikor albérletben laktam, és annyi pénzem volt, hogy tudjak venni egy kiflit meg májkrémet, de mégis írtam egy szép dalt, mert voltak álmaim és terveim… A boldogságot harmóniaként vagy egyfajta lelki békeként kell értelmezni, az pedig egészen biztosan nem vásárolható meg pénzen. Nagyon szomorú vagyok, hogy a műsorban az az eredmény jött ki, hogy a gazdag emberek boldogabbak, mert az igazán fontos dolgokat tényleg nem lehet pénzen megvenni” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top