TV-sztárok

Elütöttek egy stábtagot az Ázsia Expresszben

A stoppoló játékosok mellett nem ritka, hogy nyolcvannal húznak el a teherautók, de nekik nem lett bajuk. A stáb egyik tagját viszont egy kitolató autó ütötte el.

A TV2-n futó Ázsia Expressz egyik alapeleme a stoppolás, hiszen a cél az, hogy a versenyző párok Vietnámból Laoszon és Kambodzsán át jussanak el Thaiföldre úgy, hogy napi egy dollárjuk van erre.

Az 5000 kilométeres távot stoppolás nélkül nem is tudnák leküzdeni, ezért a játékosok alapos útmutatást kaptak, hogyan kell stoppolni, írja az Origo. Bár a realityben sokszor látni, hogy majdnem az út közepén áll a magyar celebpár, amikor nyolcvannal elhúz mellettük néhány teherautó, a versenyzőknek mégsem lett semmi bajuk.

Egy stábtagot viszont elütött egy parkolóból kitolató autó, igaz, nagy baja neki sem lett. A kreatív producerek elmondták, hogy a csapatot végig magyar mentőorvos és helyi biztonsági szolgálat kísérte, a kinti stáb meg tíz éve gyártja a műsort, vagyis volt tapasztalat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top