TV-sztárok

Kulcsár Edina komoly veszélybe sodorta magát

Kulcsár Edina az Ázsia Expresszben bizonyította a vagányságát és a rátermettségét. Ám mint kiderült, ha csak rajta múlt volna, komoly baj is történhetett volna.

Kulcsár Edina nagyon örül, hogy vállalta a felkérést, mert így megmutathatta az igazi, smink nélküli, arcát is. „Amikor felkértek az Ázsia Expresszre, nekem nem volt kérdés, azonnal igent mondtam. Ez komoly megpróbáltatás, nem csak játék, szeretem, ha a komfortzónán kívül kell bizonyítani. Ez azért is fontos, mert szépségkirálynőként ismertek meg, és szeretném megcáfolni azt a sztereotípiát, hogy mi csak a szépségünkkel foglalkozunk, kényesek vagyunk, csak sminkben, szép ruhában és magas sarkú cipőben létezünk. Ezeket a dolgokat már a legelején el kellett engednünk. Csak egymásra számíthattunk testileg-lelkileg, és ez nagyon megterhelő” – mesélte a Borsnak.

Az adásokban látható, hogy tényleg jól veszi az akadályokat, ám a bepakolásnál nem volt túl körültekintő, az anyukája előzte meg a komoly veszélyt. „Sokszor látszik az adásban is, hogy asztmás vagyok. Többször is fulladok, mert a stressz, a futás, a magas páratartalom miatt alig kapok levegőt. Eszembe sem jutott elvinni az asztmaspray-t, de édesanyám rám parancsolt, hogy azonnal rakjam el. Nagyon jól tette, mert különben baj lett volna” – vallotta be Kulcsár Edina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top