TV-sztárok

Ördög Nóra cserben hagyta az RTL-t

Inkorrekt módon járt el Ördög Nóra, mikor átigazolt a konkurens csatornához Kolosi Péter szerint, ezért számára nincs is visszaút.

A csinos tévés karrierjét az RTL Klubnál kezdte, gyakornoki pozícióból küzdötte fel magát az ország egyik legkeresettebb műsorvezetőjévé. Ördög Nóra tizenhárom év után, 2014-ben igazolt át váratlanul a TV2-höz. Az RTL vezérigazgató-helyettese a Story4 TV műsorában mesélt arról, mekkora meglepetést okozott ezzel Ördög.

Foto: Facebook/Ördög Nóra

„Fájt. Annak idején nagyon fájt. Úgy éreztem, hogy ez egy cserbenhagyás. Szerintem Nóri mindent megkapott szakmailag az ­RTL-től, amit csak megkaphatott” – mondta Kolosi Péter a Blikk szerint. „Kifejezett cserbenhagyásnak tartottam, amit csinált, ­ráadásul úgy, ahogy csinálta. Hogy úgy jött be közölni, hogy már megvolt a megállapodás a másik oldalon” – fogalmazott Nóra volt főnöke.

Kolosi szerint az lett volna a minimum, hogy Nóra szól: ajánlatot kapott a konkurenciától. Épp ezért kizártnak tartja, hogy Ördög Nóra újabb esélyt kapjon az RTL-nél. „Én tényleg nagyon könnyen megbocsátok, de soha nem felejtek semmit” – tette hozzá Kolosi Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top