nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Havas Henriket egy férfi kollégája zaklatta

Havas Henriket egy férfi kollégája zaklatta

Az újságíró-műsorvezető azt állítja, hogy még a nyolcvanas években egy férfi kollégája környékezte meg, amikor hazavitte őt autóval.
NLCafé
f Ajánlom

Azt aztán senki nem gondolta volna, hogy pont Havas Henrik fog egy kellemetlen történettel előállni, mégis ez történt. A #Bochkor című műsorban az újságíró-műsorvezető mesélt az ATV kamerái előtt arról, hogy fiatal felnőttként megkörnyékezte egyik férfi kollégája – írja az ATV.hu.

A nyolcvanas években hírszerkesztőként dolgozott a Magyar Rádióban, amikor esténként háromnegyed 10 körül végzett. Az egyik munkatársa többször vitte őt haza. Havas azt mondta, hogy mindig beszélgetnie kellett a férfival, miközben a felesége fent várta őt a lakásban a meleg vacsorával.

Ötödik alkalommal rátette a kezemet a belső combjára, és kérdezte, hogy nem folytatnánk-e nála. Akkor esett le, hogy mit akar.

Az újságíró-műsorvezető több dolgot is elárult az illetőről, a többi között azt, hogy ismert ember. A történet további részletei vasárnap este 8-tól a #Bochkor című műsorban derülnek ki.

Megosztás Facebookon