TV-sztárok

Koncz Gábor fájdalmában öngyilkos akart lenni

Kevesen tudják, hogy milyen nehéz időszak van Koncz Gábor mögött. A színész a gerincműtétei után nehezen jutott el odáig, hogy újra élni akarjon. Ahogy most mondja, mindegy, mennyi van hátra, de az legyen olyan jó, mint az édesanyja töltött káposztáján a tejföl.

Tavaly júliusban a színész, bár nehezen mozgott, és a fokosára támaszkodott járás közben, vidáman mesélt arról, hogy jól gyógyul. Koncz Gábor akkor gerincműtéten esett át, amit később meg kellett ismételni. A Story magazinnak most arról is beszélt, milyen nehéz heteken, hónapokon van túl. 

Bevallom, nagyon nehezen éltem meg a fájdalmat, a műtétet, pedig a legjobb helyen voltam, a legjobb kezekben. Sosem szerettem az öngyilkosokat, de fájdalmaim közepette bizony akadtak olyan pillanatok, amikor arra gondoltam, hogy ha ez így marad, inkább véget vetek a szenvedéseimnek.

Koncz Gábor végül mindannyiszor az utolsó pillanatban erőt vett magán, mégpedig azért, mert úgy érezte, nem cselekedhet az elveivel ellentétesen. Akkor odalenne a hitele. 

A becsületem a támaszom. Rólam soha senki nem olvashatja, hogy részegen elütöttem valakit, vagy hogy III/III-as ügynök voltam…

Amilyen kritikus magával, olyan kritikus a többiekkel szemben is. Furcsa végrendeletéről és markáns véleményéről részleteket Koncz Gábor a Story magazinnak árult el. 

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top