TV-sztárok

Sebestyén Balázs elmondta, miért tűnt el a képernyőről

Minden reggel a Rádió1-en ébreszti a hallgatókat, de a tévé képernyőjén mostanában csak alig-alig tűnik fel. A műsorvezető elmondta, mi ennek az oka.

Sebestyén Balázs az a műsorvezető, aki nélkül néhány éve még nem indulhatott RTL Klubos műsor. Most viszont sokkal visszafogottabb: Gyertek át! című esti show-ja idén nem lesz, és a Celeb vagyok, ments ki innen! új szériáját sem ő vezeti. Balázs cserébe minden reggel hallható a Rádió1-en és hamarosan indul a Fal vetélkedő az ő vezetésével – írja a Borsonline.

Arra a kérdésre, miért szerepel most kevesebbet a képernyőn, Balázs elmondta a lapnak, hogy a csatorna döntése, milyen műsorok férnek bele a költségvetésbe. „A képernyős lét nem állandó jelenlét. És szerintem jól is van így, hogy nem vagyok állandóan a képernyőn” – mondta Balázs, majd hozzátette: szünet mindig kell, hogy az ember arcát ne használják el, hogy a nézők ne unják meg.

„Engem nem zavar, hogy most kevesebbet láthatnak, ugyanakkor örülök, hogy megbíznak olyan feladatokkal, amiket szívesen csinálok. A Fal egy igazán nagyszabású műsor, és kiemelten fontos az RTL Klubnak is, ezt például rám bízták” – folytatta a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top