TV-sztárok

Megszületett az egykori szépségkirálynő második gyermeke

Nagy a boldogság a vízilabdázó Hosnyánszky Norbert és modell párja, Dammak Jázmin háza táján: a párnak ugyanis megszületett második gyermeke, Szonja.

„Megszületett második kincsünk, Szonja!” – írta a büszke anyuka a kislányról készült kép mellé az Instagram-oldalára. Dammak Jázminnak, a Miss Hungary-, illetve Miss Universe Hungary-győztes szépségirálynőnek és vízilabdázó párjának, Hosnyánszky Norbertnek már van egy négyéves kisfia, Zalán.

A büszke apuka a Blikknek elmondta, bár kisfia születését elmulasztotta, Szonja érkezésénél ő is ott lehetett a szülőszobában. „Nagyon meghatódtam, mikor megláttam Szonját” – mondta. A kislány egyébként október 10-én, természetes úton jött világra. Dammak Jázmin azt mondja, sokat jelentett számára, hogy végre a férje is ott lehetett mellette.

„Szonja nagyon ügyesen eszik, van is mit, szerencsére. Zalán is imádja, már nagyon babázna, de még persze óvatosan kell közelednie hozzá.” A boldog anyuka beszélt arról is, hogy a picinek ugyan külön szobája van, de várhatóan egy ideig még szüleivel alszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top