TV-sztárok

Bedurvult a Konyhafőnök VIP

Színészként komoly rutinja van, a konyhában mégis óriási lámpalázzal küzd Anger Zsolt. A Konyhafőnök VIP versenyzője ezért meditálással nyugtatja meg magát.

Elképesztően nagy a nyomás a Konyhafőnök VIP versenyzőin, akik ma a középdöntőbe jutásért harcolnak. Ezúttal a séf egyik ételét is el kell készíteniük, a málnatortát törökmézzel. A számtalan apró elemből álló, különleges desszert óriási körültekintést igényel, ráadásul a versenyzőknek az idővel is meg kell küzdeniük.

Különösen nagynak érzi a nyomást Anger Zsolt, aki színészként már komoly rutinnal rendelkezik, a konyhában mégis óriási lámpalázzal küzd. Olyannyira, hogy tálaláskor szinte remegés fogja el. Így egy pillanatra meg kell állnia meditálni, hogy megnyugodjon.

Anger Zsoltnak nem engedelmeskedtek az ujjai a Konyhafőnök VIP-ben, de segített a meditáció

„Annyira bennem volt az adrenalin, hogy egyszerűen nem engedelmeskedtek az ujjaim. 15 másodpercet meditáltam, hogy megnyugodjak, és hogy szépen tudjam elhelyezni a gyümölcsöket” – mondta Anger Zsolt.

A színész bízik benne, hogy minden izgalom ellenére olyan ételt tesz a zsűri elé, amely meggyőzi őket arról, ott a helye a középdöntőben. Hogy ez így lesz-e kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top