TV-sztárok

Liptai Claudia beszólt Bereczki Zoltánnak

Liptai Claudia egyik kedvenc Sztárban sztár-versenyzője, majd zsűribeli társa is volt Bereczki Zoltán, most mégis beszólt neki. Bár lehet, hogy csak froclizta.

Liptai Claudia Oláh Gergő produkció­jának – Presser Rozsdás szög című dalát adta elő – értékelésénél előbb azt fejtegette, hogy már nagyon sokszor volt a Sztárban sztár történetében Presser-előadás, de szerinte Gergő volt a legügyesebb mind közül. Zsűritársa, Majka azonban felhívta a színésznő figyelmét arra, hogy Bereczki Zoltántól is hallottak már kitűnő Presser-adaptációt – idézi vissza a Bors. (A párbeszéd visszahallgatható a videó végén).

Sajnos Bereczkinek az egy mélyrepülése volt, aztán valahogy visszakapaszkodott a trónra” – reagált erre Claudia „Ha ezt hallja Bereczki, akkor most mit csinál?” – kérdezett vissza Majka. „Nem hallja, ő most egy na­gyon komoly produkcióra készül, a kommersz sz.rt nem nézi” – válaszolt Liptai Claudia.

„Ha komoly művészi értéket akarok képviselni, akkor szépen lassan el kell hagynom az egyébként általam nagyon szeretett és megbecsült kommerszebb világot” – nyilatkozta Bereczki korábban a BEST magazinnak, erre utalhatott Liptai Claudia megjegyzése.

Bereczki Zoltán később élő Facebook-bejegyzésben reagált az elhangzottakra. „Annak idején, amikor csináltam a Pressert, nagyon szépen beszélt rólam, a produkcióról és a tehetségemről is könnybe lábadt szemmel, úgyhogy lehet, hogy elfelejtette” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top