TV-sztárok

Nagykövet lett Kiss Ramóna

Az Alfa Romeo magyarországi képviselete keresett márkanagyköveteket. Most Rákóczi Feri mellé megtalálták Kiss Ramónát is.

Bemutatta legújabb márkanagykövetét, Kiss Ramónát az Alfa Romeo. Az olasz autómárka hazai képviselete előbb Rákóczi Ferencet bízta meg, hogy képviselje az Alfát, mivel Ferit évtizedes szerelem fűzi az Alfa Romeóhoz, garázsában ott pihen a márka egy féltve őrzött, klasszikus típusa, sőt, még élete párját is egy alfás találkozás során ismerte meg.

Tapasztalatom szerint egyetlen más márka esetében sem alakul ki olyan szoros érzelmi kapcsolat autó és tulajdonosa között, mint az Alfánál. Szerencsém, hogy a márka nagyköveteként csupa olyan programon kell részt vennem, ahová magamtól is örömmel mennék” – árulta el Rákóczi Feri.

Most társat is kapott Kiss Ramóna személyében, aki a sportokért és az autókért egyformán rajong. „Mindig is sportos vezető voltam, így amikor az Alfa Romeo megkeresett, hihetetlen boldogság ért, hiszen az Alfa Giulia fantasztikus vezetési élményt nyújt. A munkámból kifolyólag rengeteg időt töltök autóban, a Giuliával pedig valódi élmény az utazás” – áradozik új autójáról Kiss Ramóna, az X-Faktor és a Reggeli műsor vezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top