TV-sztárok

Michael Fassbender titokban vette el Alicia Vikandert

Eddig csak pletykáltak róla, de most a sztárpár is megerősítette a hírt: ők immár férj és feleség. Alicia Vikander és Michael Fassbender Ibizán mondták ki a boldogító igent.

Alicia Vikander és Michael Fassbender 2014 nyarán, Fény az óceán felett című film forgatásán ismerkedtek meg, és jöttek össze. Sokan találgatták, hogy mi lehet közöttük, de 2 évig egyáltalán nem nyilatkoztak a kapcsolatukról. Alicia a tavalyi Oscar-díjátadón a Dán lányban alakított szerepéért a legjobb női mellékszereplő lett, ezután derült ki, hogy Michale Fassbenderrel jár. Most pedig szintet lépett a kapcsolatuk, a titkos eljegyzés után össze is házasodtak. 

A színész egyébként – mint később kiderült – szeptemberben kérte meg barátnője kezét, és már akkor lehetett sejteni, hogy nemsokára össze is házasodnak. Ibizára utaztak, ahol titokban, baráti és családi körben mondták ki a boldogító igent. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top